piatok 8. januára 2016

POĎAKOVANIE ZA DAR PRE GABIKU





Dovoľte nám, aby sme sa Vám úprimne poďakovali za Vašu ochotu a pochopenie, ktoré ste prejavili poskytnutím sponzorského daru na podporu Gabiky.

Tento projekt by nebolo možné vykonať bez pomoci ľudí, ako ste Vy. Vážime si Vás ako ľudí s veľkým srdcom, ktorí berú zdravotne ťažko znevýhodnených ľudí, ako súčasť našej spoločnosti. Chápu ich ťažkosti, sny a skryté túžby. Nie každý človek to pochopí, podporí a preto ste výnimoční.

Tiež sa chceme zo srdca poďakovať sponzorom– ,MODRYKONIK.SK,  UPDIENCE.COM a LABABY.SK, ktorý tento projekt podporili aj mediálne.


Odovzdávanie daru

Gabika a jej rodina sa veľmi potešili. Jedno bremeno, s ktorým sa táto rodina stretáva, sa aspoň na chvíľu odplavilo. Prispeli ste k skvalitneniu jej života a vyčarili ste jej úsmev na tvári a to si veľmi váži.




Pár slov od Gabikinej mamy


“Touto cestou sa chceme poďakovať za finančný darček pre dcéru Gabiku, bolo to veľké prekvapenie, ktoré sa dnes len málo kde vidí že sa jednodnotlivec rozhodne urobiť niečo veľké pre úplne neznámu osobu, ďakujeme všetkým ktorí boli ochotní prispieť a urobiť radosť a zároveň chceme popriať všetkým ktorí sa záčastnili hlavne pevné zdravie aby nikdy nemuseli zažívať žiadne trápenie vo svojich rodinách.”

                                                                                                                 S úctou rodina Novotná


 



Veľmi ma mrzí, že som pri odovzdávaní daru nemohla byť a natočiť pre Vás video. Ale som rada, že som sa rozhodla tento projekt urobiť. Nepomohol iba Gabike, ale aj ľuďom, ktorí dostali ako poďakovanie, 5 krokový intenzívny kurz o výchove detí. Chodia mi poďakovania za to, že mnohým otvoril oči a  vďaka nemu zlepšili svoju výchovu svojich detí. Z  toho mám nesmiernu radosť.





Vďaka vašej pomoci sa za 10 dní pre Gabiku vyzbieralo 285 euro a zapojilo sa vyše 90 ľudí.

         Ešte raz Vám srdečne ďakujeme za Vašu pomoc a dobročinnosť.           
 Prajeme Vám  veľa pracovných i osobných úspechov.
 
 S láskou Anna Hvizdáková a Lucia Chabadová




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára